Friday, 4 May 2018

Ohsem Krunch di Ipoh, Perak

Assalamualaikum readers, sekarang sis stay di Ipoh untuk beberapa bulan sebab teman suami sis berkursus di sini jadi sis berniaga Ohsem Krunch di sini. Jadi warga Ipoh boleh lah contact sis if nak order Ohsem Krunch sempena Raya ni. Nak borong pun boleh. Kat Perak ni sis jual dalam balang yang berbeza dari sis jual di Kuantan sebab di sini sis tak jumpa balang yang selalu sis beli di Kuantan. Nak balik selalu ke Kuantan pulak jauh. Jadi harga pun berbeza ye. Perisa pun cuma ada perisa Keju sahaja. Untuk yang nak borong sempena raya ni sis akan bagi FREE TESTER supaya senang customer korang nak rasa. Untuk balang besar, harganya adalah RM25/+-600GM, balang kecil pula RM17/+-400GM. Whatsapp sis untuk harga borong ye 0192454665 (Ayu).







Thursday, 3 May 2018

Perisa Ohsem Krunch

Assalamualalaikum readers, kalau korang nak tahu, Ohsem Krunch ni ada tiga perisa tau:




Setiap balang mempunyai berat +-500GM dengan harga RM20 sahaja. Memang puas hati makan, kalau nak order boleh whatsapp 0192454665.

Wajah baru Ohsem Krunch

Assalamualaikum readers, bagi yang keliru, actually Ohsem Krunch cuma ada satu owner. Cuma Ohsem Krunch dah bertukar sticker. Sticker menggunakan design baru. Kalau korang google still jumpa dengan sticker warna pink tu, tu actually produk Ohsem Krunch jugak cuma sticker lama. Balang dengan sticker warna pink sudah tidak dikeluarkan lagi.


Kalau nak cari Ohsem Krunch yang original pastikan sticker yang terkini ye. Ohsem Krunch masih lagi didatangkan dengan tiga perisa iaitu, keju, nestum dan coklat. Harga sebalang adalah RM20 tidak termasuk caj pos.




Order boleh dibuat dengan cara Whatsapp ke nombor ini, 0192454665.