Wednesday, 18 April 2012

Bakal-bakal Jurutera ?

Assalamualaikum... 

Rajin ceq update blog malam-malam ni. Rajin kan? Hahaha perasan tahap gaban. Nampak tajuk tu, macam best je kan. Kengkawan bloggerku semua, doakan ceq dan kawan-kawan ceq jadi engineer yang berjaya ye walaupun kadang-kadang kami ni banyak main-main dalam kelas, buktinye picture kat bawah ni... Macam-macam lah budak-budak zaman sekarang ni... hihihi. Tau tak ni kat mane? Nilah UMP Pekan punye machining lab. Tau tak UMP tu ape? Bengang jugak ramai yang tanye UMP tu apa ble diowang tanye kite study kat mane. UMP tu mean Universiti Malaysia Pahang ok hangpa na.

With Ir Izat

With Ir Aida

Main-main je lebih... hihihi

Future engineer :)
Doakan kejayaan kami ye kawan-kawan, semoga kami semua dapat menjadi jurutera yang berjaya. Insya'Allah kejayaan takkan datang bergolek tanpa usaha yang tekun so keep it up Cik Yuyu, study hard and smart di samping doa yang tidak pernah putus-putus... Amin Ya Rab :)