Monday, 16 April 2012

Anak Sedara Ceq.

Assalamualaikum...

Ceq nak kasi hangpa tengok ni lah anak sedara ceq yang paling muda dan cute. Umur baru 3 bulan, comel kan? Hehehe, tembam sangat-sangat yang membuatkan ceq nak gigit-gigit je pipi die padahal pipi ceq pun tembam jugak waktu baby dulu tapi sekarang pun still tembam. Apakah???

Aisyah baru nak bangun tido

Aisyah mengantok la maksu

Aisyah beri senyuman paling menawan

Aisyah tau tak? Maksu sayang Aisyah sangat-sangat, emmuahhh sayang Aisyah. Nanti jumpaAisyah maksu nak cium-cium pipi Aisyah puas-puas, Maksu rindu Aisyah dengan mak Aisyah :)

6 comments:

biru laut said...

comel....betul....

aisya ngantuk la....mak.su...:P

Cik YuYu said...

hihihi ... sbb maksu ngn mak die comel ... thanx .... Alhamdulillah :)

biru laut said...

ehh.....? haha...meme comel pun

Cik YuYu said...

hihihi Alhamdulillah :)

Nur Amira Mardiana said...

comeii .. huhuhu... sukala pic dy senyum tuu .. aww

Cik YuYu said...

comel kn ... pndai aisyah senyum :)