Thursday, 26 April 2012

UMP Pekan !

Assalamualaikum...

Jom usha-usha universiti ceq yang indah lagi permai ni. Kalau rajin jemputlah datang melawat sini, best wow... hahaha promote sikit. Kepada adik-adik yang baru habis matrikulasi ke, poli ke, STPM ke, diploma ke or SPM jemput-jemput lah datang untuk sambung belajar kat sini. Kami menyediakan tiga course utama di kampus Pekan ni. Antaranya adalah Kejuruteraan Elektrik, Kejuruteraan Mekanikal & of course la Kejuruteraan Pembuatan. 

 Jom tengok picture-picture kat bawah ni yang ceq snap gune phone Samsung ceq yang murah tu, seriously I love langit UMP Pekan yang biru ni.

Really like this picture :)

Waktu senja :)

Ape-ape pun boleh :)

Langit yang luas :)

UMP Pekan mempunyai langit biru yang sangat luas dan cantek pada waktu senja, seronok bila dapat jogging waktu petang sambil-sambil dongak langit. Oklah hangpa, bye bye... :)

2 comments:

cik violet said...

semnangat ump pekan tinggi ea ;p

Cik YuYu said...

sangat tinggi , syg sgt2 ... hihihihi :)