Wednesday, 2 May 2012

Jenjalan !

Assalamualaikum...


Alhamdulillah semalam dapat luangkan masa dengan kengkawan keluar Kuantan and then pegi makan-makan and tengok wayang kat ECM. Kteowang makan tengahari kat Black Canyon Coffee, first time sebenaqnya makan kat situ, saje nak cuba. Memang sedap tapi macam mahal sikit bagi student macam kteowang ni... hihihihi      

Ni ape yang membe ceq makan, sedap ayam tuh...

Ni membe ceq yang sowang ag tu makan...

Ha !!! Ni barulah ape yang ceq makan, pedas la jugak tapi sedap...
Lepas makan kteowang jenjalan jap and then layan cinema, kteowang tengok citer The Avengers, pehhh mantap citer nih... best and kelakar pun ade gak... sangat-sangat chill semalam then kteowang sempat singgah ke Berjaya Mega Mall semata-mata nak beli chocolate blog kegemaran ceq...

Best sangat-sangat !!!

Oklah hangpa, meleleh ayaq lioq ceq mase tengah wat entri ni, ceq tengah lapaq ni! malam karang baru nak pegi cari makan. Dah order dah, ceq order kuew teow goreng mamak, mantap sehhhhh... K lah bye bye korang, komen jangan tak komen :)

No comments: