Monday, 15 July 2013

Hari Keenam Bukak Posa.

Assalamualaikum...

Alhamdulillah Allah masih panjangkan umoq kita sampai posa keenam ni. Bukak posa hari ni ceq teringin sangat nak makan nasi dengan rendang ayam. Akhirnya dapat jugak buat rendang ayam. Selain rendang ayam, ceq ada jugak buat daging goreng halia... Hehehe... Tak sabaq nak pi bukak posa... Tapi makan kuih dulu, then solat paih tu baru pi makan nasi, takot satgi over kenyang pulak. Sempat lagi ceq update entri sebelum bukak posa... -_-"

Rendang ayam versi Yuyu.

Daging goreng halia.

Cepat lah bukak posa, tak sabaq dah ni... Hehehe... Selain tu ceq ada goreng ubi keledek feveret ayah. Pastu mak ada beli kuih muih kat qumah jiran jugak. Then kami ada buat cendol, cendol tu segera punya, Just buat santan dengan gula merah ja... Sekian...

4 comments:

Tetamu Istimewa said...

Amaboi, tengok dalam gambar pun dah sedap. Sempat lagi ni kalau nak hantaq.

Rohayu Md Isa said...

Hehe baru tgk gmbaq, tak rasa lagi tu ... hehe ... jauh sgt nak pi hantaq cikgu oi ... hehe

Farhain Azmi said...

tengok pun dah tau..mesti esdapp

Rohayu Md Isa said...

hihi yeke? tq :)