Monday, 22 July 2013

Doodle Header by Yuyu.

Assalamualaikum...

Bosan-bosan ni memang ceq suka buat benda mengarut, la ni dok rajin buat doodle lak tapi baru ja belajaq buat. So doodle yang ceq buat simple-simple ja... Tak pandai lagi buat yang advance-advance ni tapi realitinya ceq memang suka benda-benda kiut terutamanya doodle muslimah, seronok tengok depa pakai tudung... Hehehe...

Grey.

Pink.

Orange.

Pink again.

Flowers.

Pink heart.

A lot of heart.

Heart zebra pattern.

Red love.

Aidilfitri.

Grey.

Green.

Blue.

Red love.

Love.

Thank you :)

Semua header background kaler putih lepaih tu semua saiz sama besaq macam header kat blog ceq nih... Then ceq suka header yang simple but cute... Lepaih ni ceq nak pikiaq nak lukih apa lagi... Sekian...

14 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

cantiknya...nk buat jugak tapi tak pandai

- Ma StOrY - said...

hang buat sendiri ke doodle nie ?

Cik Kechik said...

cutenyee..

Cik YuYu said...

TQ ... ceq try jela buat ... ha la, ceq buat sdiri lah ... hihi

Tetamu Istimewa said...

Kreatif no. Pandai masak, pandai buat doodle.

Cik YuYu said...

hihi ceq minat bnda2 kreatif mcm ni cikgu ... hihihi

Eina Sakinah said...

alaa cantiknya doodle.. pandainya dia buat ;)

Cik YuYu said...

hihihi time kasih awkkk :)

Nasuha said...

COMEL..

Cik YuYu said...

TQ awk :)

Merah itu hot said...

lawa laa yuyu :D pandai awak buat :)

Cik YuYu said...

tq awk ... tetiba rajin dok buat :D

Yai said...

comel ler! comel tahu tak! comel!!!

Cik YuYu said...

haha ap yai jerit2 nih ... tao dah comel ... hihihi tq :P