Sunday, 28 July 2013

Free Doodle for Aidilfitri.

Assalamualaikum...

Tiba-tiba pulak ceq terlebih rajin nak bagi doodle kepada hangpa-hangpa yang minat doodle. Takdak lah cantek mana tapi kalau sudi ambik lah satu dua buat kenangan... Nak ambik semua pon takpa... Hehehe







Background dia transparent so pandai-pandai hangpa lah nak buat apa pun, janji ceq dapat bagi hangpa happy dengan doodle ceq yang tak seberapa nih. Kalau nak ambik just klik gambaq lepaih tu save as jelah... Sekian...

4 comments:

shark said...

Rajin bebenor cik yuyu wat..
Wat muka ceq ler kalau rajin lg:-)

Cik YuYu said...

haha dah xdak buat apa, saja ja lah, ambik lah satu kah3 ... buat2 kenangan... buat muka orabg tu tak belajaq lagi ,,, hehe

Tetamu Istimewa said...

Rajin sungguh. Semuanya berpasangan no. Kalau yang single boleh ambik ke? huhuhu

Cik YuYu said...

nak yg single ka cikgu? ceq boleh ja nk tlong buatkan ... hehe