Friday, 26 July 2013

Idaman Hati.

Assalamualaikum...

Tadi dok tengah-tengah layan facebook tiba-tiba nampak ada orang shared gambaq dapoq ni, excited gila lah ceq. Dah la ceq minat pink, kan best kalau boleh dapat dapoq macam ni, lepaih tu kalau ceq ada restoran sendiri nanti ceq nak kaler pink jugak...

Kalau dapat macam ni janji tak cari lain...haha

Ni pulak ciri-ciri restoran impian ceq, kaler pink... Hummm lawanya... Bila lah impian nak tercapai ye, sabaq-sabaq... rezeki ada kat mana-mana ja, yang penting usaha!

Takdak Hello Kitty pon takpa, nak kaler pink macam ni.

Idaman hati... :)

Comey kan? Ceq suka pink dengan kucing so Hello Kitty tu kira sesuai sangat lah kan? Tapi ceq tak kisah pon kalau takdak Hello Kitty tu tapi yang penting ada ciri-ciri kelembutan dengan vintage untuk restoran ceq nanti. Sekian...

8 comments:

Cik Mun said...

comelnyeeeeeeee

Cik YuYu said...

hehe comey kan ...

Yai said...

in shaa allai impian cik yuyu tercapai. amin.. :)

Cik YuYu said...

amin ya Rab ... tq yai :)

Diary Ain Syima said...

waahhh cik yuyu mmg mint betul ngn pink ye . . hee
apa2 hal pn smoga impian cik yuyu tercapai :D

Cik YuYu said...

aah dari kecik ag minat pink ... nk pilih ap2 pon mst kaler pink... amin2 mudah2an ... :)

Tetamu Istimewa said...

Wah, memang peminat warna pink ni.

Cik YuYu said...

mestilah ! pink lover !