Wednesday, 24 July 2013

My Cute Apron.

Assalamualaikum...

Hari ni ceq keluaq bandaq dengan parents ceq, pi shopping raya la apa lagi... Tengah dok sibuk-sibuk cari baju raya ternampak pulak apron yang sangat comel, ada macam-macam kaler tapi of coz lah ceq pilih kaler pink...

Comey comey comey..!

Comey dak? Ceq suka gila tengok, sayang pulak nak pakai buat masak, tapi abang ceq dah rasmi dulu, pakai buat masak beger untuk bukak posa jap lagi... Murah ja apron comey ni RM5.90 ja... Sekian...

13 comments:

shark said...

Rmai ler org bli beger nlm ni..
Hehe..

Cik YuYu said...

haha bukan buat meniaga pon, masak utk famili bbuka nnti :D

Tetamu Istimewa said...

Lepas ni, rajin lagilah masak dia ni.

Cik YuYu said...

Hehe insyaAllah cikgu :)

Zulaiqa@Prof said...

wahh..rajinnya masak pakai apron..saya x penah pkai pon.

Cik YuYu said...

hihihi baru la nmpk cam pro sikit ... hehe :P

Intan Zulhilmi said...

Comeynya apron! Pink! suke suke suke...mesti terror masak ni kan

Cik YuYu said...

hihihi boleh laa , hobi :)

Eina Sakinah said...

comelnya.. siap ada bear lg.. hehe

Fatihah said...

tak suka pakai apron sangat. hahah

Cik YuYu said...

comel kan... beli pon sbb si apron sgt comel :)

Yai said...

comel nye apron die. :)

Cik YuYu said...

TQ Yai ... hihi :D