Saturday, 27 July 2013

Blog Header by Yuyu.

Assalamualaikum...

Apabila kebosanan melanda diri maka terhasillah beberapa karya... Hehehe... Tak tao lah kenapa ceq cepat sangat bosan dengan keadaan blog, lepaih tu mula lah nak edit macam-macam, lama-lama orang dah tak kenai blog ceq, asyik dok ubah sangat. Tapi alamat dengan nama blog still sama. So ni antara karya-karya ceq, pehhh ayat !

Butterflies header.
Love header.

Roses header.

Lips header.

Ladybirds header.

Baru belajaq buat header sendiri so simple-simple ja lah dulu... Nanti baru up sikit, posa-posa ni letih nak hadap laptop... Boleh klik kat gambaq kalau nak tengok lagi besaq, maybe tak berapa jelas sangat sebab background dia transparent... Sekian... -_-"

11 comments:

Diary Ain Syima said...

wow semuaa lawa-lawa . .
pndai cik yuyu edit :)

Cik YuYu said...

Thank u yunk ... hehe yg ptg minat kena ada ... :D

ikhwan yusuff said...

wow awesome!!nice headers

Cik YuYu said...

hehe tq !

shark said...

Nk satu..
Hehe..
Shark mmg minat sinple2 cmni.

Cik YuYu said...

Shark nak ke? kalau nak ceq ley buatkan ... :D

Tetamu Istimewa said...

Rasanya baru saja tak singgah sini. Dah tukaq header baru pulak. Memang tangan senilah.

Cik YuYu said...

haha otak pun otak seni ... dulu spm nasib bek mata pelajaran tambahan pdidikan seni visual dpt A ... hehe

shark said...

shark tau cik yuyu rajin..
so boleh ler buatakn satu..
hehe.

shark said...

shark tau cik yuyu rajin..
so boleh ler buatakn satu..
hehe.

Cik YuYu said...

ok nnti ceq buatkan ye :)