Wednesday, 31 July 2013

Second Blog Header by Yuyu.

Assalamualaikum...

Okay ceq rajin pulak buatkan header untuk oqang na sekarang nih. Ceq tak kisah pun sebab ceq minat, kalau tak minat jangan harap lah kan, so ceq ada buatkan header untuk blog shark punya cerita

Tak lawa mana pon shark na, ceq seronok buat ni, tak kisah lah shark nak guna ka tak nak, just nak tunjuk contoh kalau ceq design header untuk blog shark. Kalau nak, ambik jelah just ubah ukuran...

1

2

3

4

5

6

7

8

Ikan jerung tu ceq lukih sendiri, sori kalau burok na... tapi seronok tengok jerung tu sengih... Kalau ada apa-apa yang nak tukaq just bagitao, kalau tulisan tak jelaih ka, kecik sangat ka, habaq lah na, tak lupa jugak kalau ada sapa-sapa nak suroh ceq buatkan header ceq sudi, no charge... Sekian...

10 comments:

Kenit Cinonet said...

Assalam yuyu, chek suka ngat ngan sume header kat atas nu. Kreatif yuyu lukis ikan jerung tu, elok sengih dia :).

Bolehkah yuyu tulun design header tuk chek pulak? :). Tak sudi takpa, chek redha :)

Cik YuYu said...

Wsalam Kenit Cinonet, alahai comelnya nama... time kasih, boleh ja... ceq sudi ja ... ceq pi tgk blog sat na ... :)

Kenit Cinonet said...

hehehe mekacih mekacih :)

shark said...

hahaha...
mekacih cik yuyu..
mmg terbaek..
rasanyer dh perfect dh tu..
nk pilih je xtau mn satu nih..
arigato yuyu :)

Eina Sakinah said...

comel la yuyu buat :)

Wak Gelas™ said...

wak komen sikit erk.. kaler kuning dgn background putih tu mcm x kena je .. uHUuu

siti ZAHARA said...

kami suka tulisan yg no 4 tu bekenan tngok..=D

PakcikLie PCL said...

As-salam..pcl intai2 dari blog shark... kalau ada bakat dan minat memang menjadi punyalah apa yg nak dibuat tu...cantik dan simple je header2 tu.

Che Rosliza Che Mat said...

simple tapi cantik...akak follow sini...

Cik YuYu said...

time kasih sume... ehh wak background die transparent lah ... :D