Wednesday, 28 August 2013

New Blogs In Town !

Assalamualaikum...

Tiba-tiba ada dua orang kawan ceq inbox suroh ceq tolong ajaq buatkan blog untuk diorang. Yelah ceq kan selalu update pasai blog kan. Ada lah sikit pengetahuan nak buat-buat blog ni kan. So ceq tolonglah apa yang patut sebab diorang buat blog pon untuk bisnes masing-masing.

Satu blog untuk tempahan menjahit labuci, satu lagi pulak untuk mekap-mekap pengantin. Susah ceq nak ajaq diorang buat blog sebab kalau nak ajaq kena tunjuk depan-depan, so better ceq buatkan blog, design header untuk diorang, diorang just edit untuk tambah apa yang patut.

Blog mekap-mekap.

Blog labuci-labuci... Hehehe...

Blog yang pertama tu blog [Hajar Sherwanie Make Up Artis], kalau nak kawen bolehlah buat tempahan kat diorang ni.  Blog yang kedua tu pulak blog untuk tempahan labuci, blog [Blinkies Sequins n Beads]. Singgah-singgahlah ke blog ni. Jadi followers diorang. Selain tu ceq ada jugak tolong abang ceq design blog dia, blog [Tribute to Allahyarham Datuk Sudirman], dulu ceq penah dah tulis pasai blog ni, saja ja nak masukkan lagi sekali... Hehehe...

Blog untuk Allahyarham Sudirman.

Ala ceq suka design yang simple-simple ja, ceq suka tengok blog yang kemas tapi sangat comel. Kadang-kadang ceq suka blogwalking just untuk tengok design blog blogger-blogger yang lain. So, kadang-kadang blog hangpa pon ceq terjah sebab nak tengok design, then kalau ada entri yang best ceq baca lah jugak... Hehehe... Sekian...

4 comments:

Tetamu Istimewa said...

Hebatnya Cik YuYu ni. Masak pun pandai. Tahniah!

Cik YuYu said...

hihi ad2 jela cikgu nih ... btw tq cikgu ! :)

Cik Mun said...

cantik cik yuyu buat..

Cik YuYu said...

hihi tq mun :)