Tuesday, 20 August 2013

Pai Ayam.

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, akhirnya terlaksana jugak hasrat ceq nak buat pai ayam sendiri. Dalam banyak-banyak pai, ceq paling suka pai yang berlauk macam pai ayam atau pai daging. Manis-manis ni kurang sikit. Senang ja nak buat, tang part bakaq tu yang lama sikit nak tunggu. So, ni lah hasilnya...

First time buat nih !

Zoom dekat-dekat sikit... Hehehe...

Kasi potong sikit tengok inti dalam.

Hihi dah boleh start meniaga nih... Hehehe

Alhamdulillah, boleh jugak mak ceq makan untuk berbuka nanti... Yang paling penting, walaupun pertama kali buat pai tapi menjadi! Tu yang bertambah excited nak buat lagi ni...  Hasil pembelajaran di youtube dan pertolongan encik google... Hehehe... Sekian...

8 comments:

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum Cik Yuyu, saya singgah sini lagi. Dah lama rasanya tak singgah.

Sedap, tengok pai tu.

Shark Kay said...

Pai pn dh pndai buat?
Mmg bleh dh nk buka cafe ni,

adk dayah said...

wahhhh..nmpk sedap la..lporrr huhu

mujahidah maisarah said...

eeee..sedapnyee.. tgok gmbar da taw.hee

Cik YuYu said...

hehe TQ semua... Alhamdulillah :)

Hydrangeas Blooms said...

Ayu, sedapnya tengok. Hantar la kat rumah. Huuu Nyum nyum..

citah bukan mazid said...

pandainya buat... ^_^

Cik YuYu said...

hehe TQ... alhamdulillah percubaan pertama tak mengecewakan ... :)