Saturday, 24 August 2013

Rainbow Blog Header.

Assalamualaikum...

Hari ni ceq tak update pasai makanan sebab petang tadi sibuk dua kali keluaq bandaq sebab format laptop punya pasai, ceq ada dua laptop, dua-dua kena format, kuat sangat berblogging lah tu... Hehehe, satu laptop ja dapat bawak balik, satu lagi banyak sangat problem dia, sebab dah lama pakai kan, so, tinggai dekat kedai, esok-esok baru pi ambik. 

Yang paling sedih tu sebab dia tak back up, habih semua folder hilang. Padahai dah pesan dah suroh back up. Takpa lah, takdak yang penting sangat pon, tapi banyak jugak gambaq-gambaq dalam tu, cerita-cerita korea ceq, semua habih hilang... Sob sob sob...

Okay back to bisnes, ceq sangat suka pelangi pulak sekarang, rasa blog lagi ceria dengan kaler yang pelbagai, so ceq ada buat header pelangi, ceq pon pening nak pilih yang mana satu nak buat header blog ceq nih. Ceq suka kartun-kartun yang comel-comel terutamanya kartun gadis kecil yang bermata besaq. Cute ja tengok, so ceq selitkanlah sekali di samping pelangi ceq tu. Klik gambaq untuk tumbesaran tapi tak boleh copy tau... Hehehe...











Comey dak? Hehehe... ceq memang suka buat benda-benda mengarut macam ni. Kalau tak memasak, ceq suka hadap laptop buat benda-benda gini, bila dah bosan, masuk dapoq then masak la... Hehehe... Sekian...

9 comments:

Hydrangeas Blooms said...

Yang ke3 & ke4 Comel :)

Cik YuYu said...

hehe aah comey katun die... sweet :)

cart kartika said...

cute , sweet, kreatif sgt... :)

trend ambil gambar makanan.. biasala tu.. kan :)
jemput singgah baca entry terbaru..

http://cartiecacloset.blogspot.com/2013/08/ambil-gambar-makanan-sebelum-makan.html

ikhwan yusuff said...

cantik n cute lah cik yuyu

Cik YuYu said...

hehe TQ :)

Suhaili Mustafa said...

waa~ cutenya ! :) need your support for my first giveaway. I hope you can participate in this giveaway ^^ invite rakan blogger awak jugak yaa :D terima kasih http://suhailimustafamohdyusof.blogspot.com/2013/08/sms-first-giveaway.html

Cik YuYu said...

TQ heee

Tetamu Istimewa said...

Memang cantik dan kreatif.

Cik YuYu said...

hihi tq cikgu :)