Monday, 12 August 2013

Beraya di Temerloh.

Assalamualaikum...

Semalam ceq dengan famili ceq sempat beraya kat Temerloh, qumah tunang abang ceq lah. Best sebab dapat makan nasi ayam kat qumah dia... Hehehe feveret ceq waktu kecik-kecik dulu, asai pi kedai makan ja mesti order nasi ayam.

Yang paling best sebab dapat duit raya walaupon ceq ni dah kategori tak payah nak duit raya sangat lah! Yelah umoq pon dah 22 taon, taon depan dah 23, dah boleh jadi mak oqang dah pon... Ehemmm... Tapi sebab still belajaq boleh lah nak kumpul duit raya lagi kan... Hehehe...

Balik dari qumah bakal kakak ipaq ceq tu, kami singgah kat Temerloh Mall, sebelah dia tu TF, so kami pi TF cari ikan, dengan barang-barang nak masak, yelah kat sini pasar pon tak bukak lagi, nak cari ikan, berapa hari dah makan sardin dalam tin tu... Hehehe

Hey I'm 22 but still got ampau ma... Hehehe

Shopping shopping raya.

Sempat lagi snap dari dalam keta, my hometown...

Hari ni lepak kat qumah jelah, semalam ramai jugak yang datang beraya kat qumah ceq, walaupon semalam dah raya keempat kan. Adik beradik ceq pon ramai dah balik qumah masing-masing, yelah hari ni ramai dah start keja kan...

Walaupon ceq dok kat Pahang tapi still speak Kedah na... Bahasa ibunda jangan sesekali dilupakan... Ngeee...Sekian...

3 comments:

Cik Kechik said...

raye kan sebulan..nak dtg raye ari ke 29 bley?haha

Cik YuYu said...

haha betul tu ... dtg lah ... hihi tapi kuih raya dah abih ler ... :D

Asyik Izas said...

selamat hari raya cik yuyu..

**jom join giveaway Asyik buat dlm blog..hadiahnya hamper dr fair & lovely bernilai rm50..nk cari 10 pemenang bertuah..jom join mana tahu rezeki cik yuyu..:)