Thursday, 1 August 2013

Third Blog Header by Yuyu.

Assalamualaikum...

Okay siap design blog header untuk blog Nukilan Kenit, sori kalau tak lawa, sepatutnya semalam lagi dah siap tapi malaih pulak pi bukak laptop. So, ceq siapkan pagi ni. Harap tak mengecewakan na. Kalau rasa nak suroh tukaq apa-apa habaq mai ja tao. 

Ada yang salah faham tentang background header ni, sebenaqnya background dia transparent, so takdak kaler apa-apa lah, sebelum save, Kenit klik bagi besaq dulu then baru save na, lepaih tu adjust saiz dia mengikut kesesuaian blog Kenit tao.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kalau rasa nak tukaq, atau nak yang lagi sempoi ka habaq tao, mana nak tao serabut sangat ka header ni, sebab ceq pon tak minat header yang serabut sangat, biaq simple tapi kiut... Pilih lah yang mana suka... Kalau ada sapa-sapa lagi nak suroh ceq design header, habaq mai ja tao... Sekian...

11 comments:

Kenit Cinonet said...

woahhh! alhamdulillah..cantik sesangat yuyu! cheq suka cheq suka! cheq suka no.11, cheq nak mintak tulun adjust sikit je boleh tak yuyu? hehe

a)boleh tak bunga ros merah tukaq ngan bunga ros no.10? (cheq suka warna lembut hehe)
b)boleh tak tambah butterfly itam kat setiap bunga ros tu?
c)boleh tak yuyu tambahkan gambar anak2 cheq dalam header tu? yuyu gayakanla macam mana pun ikut kesesuaian, boleh tak?

sorry yuyu cheq susahkan yuyu..banyak songeh hehe.

Cik YuYu said...

ceq dah agak mesti suka no 11 tu sbb ceq pon suka yg tu ... ok nnti ceq try buat ok :)

Kenit Cinonet said...

terima kasih yuyu :).

Yuyu nak gambaq ka, cheq boleh emailkan?

Cik YuYu said...

boleh jugak, ni email ceq rohayumdisa@gmail.com :)

Kenit Cinonet said...

cantekkkkkkk! mekasih yuyu mmuahhhh :) hehehe
cheq suka hat ni...mekasih sekali lagi :).

Cik YuYu said...

haha ya ka? nasib baik suka... sama2, my pleasure ... :)

Tetamu Istimewa said...

Saya suka yang nombor 5 tu.

Cik YuYu said...

berbunga2 ye cikgu na ... hihi

Farhain Azmi said...

Comel2nya semua..yuyu pndai buat doodle tak? yong rasa mcm nak buat guestbook pastu ada gmbr doodle.. kalau leh gtau hrga ye. ni emel yong farhain2010886686@gmail.com

lg seminggu nk kawen br kalut nak bt guestbook, dan ka? haha

Farhain Azmi said...

Comel2nya semua..yuyu pndai buat doodle tak? yong rasa mcm nak buat guestbook pastu ada gmbr doodle.. kalau leh gtau hrga ye. ni emel yong farhain2010886686@gmail.com

lg seminggu nk kawen br kalut nak bt guestbook, dan ka? haha

Farhain Azmi said...

Comel2nya semua..yuyu pndai buat doodle tak? yong rasa mcm nak buat guestbook pastu ada gmbr doodle.. kalau leh gtau hrga ye. ni emel yong farhain2010886686@gmail.com

lg seminggu nk kawen br kalut nak bt guestbook, dan ka? haha