Monday, 9 September 2013

Kek Coklat + Nescafe.

Assalamualaikum...

Akhirnya ceq terpaksa tinggalkan dapoq sebab cuti sem dah habih dah. So sekarang pon terpaksa update entri kat UMP. Tapi bukan masak kat sini lah. Kali ni ceq ada buat kek coklat tapi tambah sikit nescafe 3 in 1 sebab nak bagi dia rasa pahit-pahit sikit. Ceq buat then bawak sikit bagi roomate and housemate ceq rasa hasil kerja tangan ceq... Hehehe...

Resepi dia lebih kurang macam resepi kek coklat + milo yang ceq buat hari tu cume tukaq milo tu dengan nescafe ja. Then ceq ada gak buat sos coklat tapi lupa nak snap picture. 





Okay yang pasti kek ni gebuss sangat-sangat, lepas tu ceq tak ambik masa yang lama sangat untuk kukus mungkin sebab dia tau ceq dah nak tinggai dapoq tu dah kot, tu yang dia buat baik dengan ceq... Hehehe... Sekian...

11 comments:

luqman zakaria said...

dapur cik yuyu x berasap ler jwbnye lepas nih..g ump sibuk beljar pulak..huuhu..gud luck k~

Cik Itah@RRP said...

terasa nak makan la ..

Ain Syima said...

nampak sedap betul laa cik yuyu
rasa nak makan je . .
post sebijik boleh ? ekeke

Liza Licha said...

nampak sedap tu cik yuyu :)

S.K.A said...

makin gebu la makan kek je =) nway pndai bt..untung bakal suami..dpt mkn kek selalu..

akmaL said...

hebat chef yuyu kita nih..macam2 boleh buat..hee :P

Ahmad Zarif said...

1st time singgah sini. cik yuyu ni memang pandai masak eh? hehe

Cik YuYu said...

hihi TQ semua ... yuyu baru sempat balas nih ... hehe

Tetamu Istimewa said...

Sedap juga kan, sesekali makan kek nescafe, asyik makan kek coklat saja.

Cik YuYu said...

tau xpe ... kelainan gitu :)

Sabrina Tajudin said...

yummy!!!

♡ Jemput baca latest post saya : Dollywink Liquid Eyeliner Review