Saturday, 14 September 2013

Officially 3rd Year Student.

Assalamualaikum...

Hehe sekarang dah tak tau nak update apa. Dulu kat qumah boleh lah kalau nak update pasai makanan selalu. Sekarang dah duduk kat hostel dah tak boleh masak... Sob sob sob ='(

Kadang-kadang nak blogwalking pon dah tak sempat... First week pon dah dapat banyak assignments. Mohon diri ini bersabar.

Nak tempek gambaq apa erk? Gambaq sendiri jelah... Hehehe... 


Pejam celik pejam celik tak sangka dah masuk tahun 3. Baru ja rasa lepaih dari minggu orientasi, memori tu pon still segaq lagi di ingatan ceq... Hehehe... Okay dalam banyak-banyak jaket fakulti yang ada kat UMP ni, tak kira lah UMP Gambang or UMP Pekan, ceq paling suka jaket fakulti ceq sebab dia kaler merah, tu ja... Hehehe... Sekian...

26 comments:

Rosmadi Shakri said...

Selamat masuk tahun ke-3

AMEERUL ASHRAF said...

oo.. student UMP... gd luck ekk Yuyu.. :)

Cik YuYu said...

@Rosmadi TQ TQ TQ ...

@Ameerul yup2 UMP ... TQ TQ TQ !

luqman zakaria said...

yelakan..sebelum2 nih yuyu selalu update pasal makan2 masak2..dok UMP xdptla yer..xpelah..lepas nih update pasal life kat U pulak.hehe

Cik YuYu said...

@luqman aah dah tak tau nak update ape ... update pasai ape2 jelah yg rase nak update pasni ... hehe

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

smart tuhh

Syarafi[skyforce331] said...

pergh cantiknyaa jaket!!...warna faveret tuh!!

puteri airyn said...

Selamat belajar Cik Yuyu.. :-)Mesti rindu nak tengok entri-entri masakan Cik yuyu yang sedap-sedap tu..

Lynn Munir said...

Teringat lagu jacket biru.

Cik YuYu said...

@faiz smart kan3 ... hihi

@syarafi kaler feveret yuyu lepas kaler pink hihi

@kak erin tq so much nnti balik cuti yuyu update pasai mknn ok :)

@lynn eh ade ke lgu tu? yuyu x pnh dgr ngeeee

Cik Mun said...

hehehe..selamat berstudy :)

Cik YuYu said...

hihi TQ Mun :)

mujahidah maisarah said...

third year student pon ada orientasi??

Cik YuYu said...

eh xla iqa ... yuyu teringat orientasi waktu 1st year dulu tu :)

syuk shusuke said...

dah tua dah dia. haha :D

Cik YuYu said...

eh ne ade tue ... sob3

Mysara Ab Rahman said...

bla dh stary belajar ni mmg busy

Cik YuYu said...

aah ... mkn pun kdg2 x sempat ... sob3 ='(

Tetamu Istimewa said...

Patutlah dah lama tak nampak. Selamat menyambung pengajian ya.

Cik YuYu said...

HIHI tQ cikgu :)

Akmal Halim said...

selamat kembali belajar ye chef yuyu..hee :P

Cik YuYu said...

TQ Akmal ... mmg tgh selamat nih ... hik3

S.K.A said...

he3..update je sal asimun =) belajar elok2..all the best..

Cik YuYu said...

hihi TQ insyaAllah :)

sha (chirp chirp) said...

waaah, blaja leklok :D

Cik YuYu said...

TQ Sha :)