Monday, 14 October 2013

Home Sweet Home !

Assalamualaikum...

Lama tak update!!! Hehehe... Excited gila nih sebab ceq dah ada kat qumah. Dah jumpa my cute kitten, Uteh, Uteh dah besaq tapi still comey and lincah. Memang puaih dah pelok cium Uteh... Lepaih jugak rindu kat Uteh. Okay kali nih nak update apa yang ceq dah masak lepaih balik cuti dari UMP sempena cuti raya korban nih. Lepaih jugak rindu nak memasak... Hehehe...

Mi goreng ayam.

Sambai Ikan Keli.

Asam pedas tempoyak ikan keli.

Hari ni ceq tak masak sebab hari ni start dah makan ketupat, mak ada rebus sikit ketupat untuk kiteorang rasa. Kari daging pon dah siap, kali ni kari daging kerbau pulak. Ceq pulak bercadang nak buat kek coklat untuk dihidang untuk tetamu esok... Excitednya ! 

Kalau boleh semalam gak nak buat kek tapi coklat masakan dah habih, so hari ni my brother keluaq town nak beli TV Plasma baru, alang-alang suroh dia belikan coklat masakan sekali... Raya esok tengok TV baru lah nampaknya! Sekian...

6 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

yum yum. sedapnya mee goreng n smbal ikan keli. feveret tuu. hehe

Cik YuYu said...

hihi my feveret too ... TQ :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semua menu sedap.. :D

Cik YuYu said...

hihi TQ kak :)

Elih Japahar said...

Suka makan ikan keli :) sedap sungguh gambar ini hehe

Cik YuYu said...

gambar sedap? hihi pon boleh :P